Passer 1024×175

Over ons

Van Denderen Hypotheken is een hypotheekadviseur uit Zwanenburg. We zijn goed op de hoogte van de huizenmarkt in Zwanenburg, Haarlem, Amsterdam en omstreken, en we staan in contact met verschillende makelaars uit deze plaatsen. We kunnen je daarom goed helpen bij het kopen van een huis in deze omgeving. Maar als je een huis wil kopen in een andere plaats kan je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij begeleiden je tijdens het hele traject, vanaf het eerste gesprek tot aan de dag dat je de sleutel van je nieuwe huis krijgt.

Wij proberen ons bedrijf constant verder te ontwikkelen, ons te onderscheiden, het anders te doen dan anderen. We bedenken steeds nieuwe ideeën en we werken continu aan het verbeteren van onze diensten. Op die manier lukt het ons onze klanten de beste producten en de beste service aan te bieden. Daarnaast is het contact met Van Denderen Hypotheken persoonlijk en professioneel, het advies dat we geven is helder en de prijzen die we bieden zijn laag.

J&H Verzekeringen

Als je een huis koopt is het belangrijk ook een aantal verzekeringen af te sluiten. Je kan natuurlijk je woning en de inboedel verzekeren. Maar ook is bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering meestal aan te raden. En als je samen gaat wonen is het soms verplicht een overlijdensrisicoverzekering te nemen.

 

Ons zusterbedrijf J&H Verzekeringen kan je op dit gebied adviseren en de nodige verzekeringen voor je afsluiten. Bezoek voor meer informatie de website van J&H Verzekeringen.